Baby artikelen


Wil je een leuk persoonlijk kado geven hebben wij vele toffe items beschikbaar.

Van tutpoppetjes, slabbetjes, badcapes tot knuffels.

Handdoeken


Onze handdoeken zijn van hotelkwaliteit met een gewicht van 500gr/m²

Verkrijgbaar in de maten 50*100 en 70*140.

Te personaliseren met een naam of logo van de club/bedrijf.

Lederwaren


Ook kunnen we u een uitgebreid assortiment lederen schorten aanbieden.

Authentiek, lichtgewicht en tijdloos. Van bistro, foodtruck tot trendy bar, de leren schorten en sloven van Chaud Devant zijn breed inzetbaar. De innovatieve combinatie van rundleer en polyester maakt de leren schorten en sloven licht en minder kwetsbaar voor vlekken. Alle banden zijn op maat te verstellen.

De 'raw edge - single stitch'-afwerking geeft leren schorten en sloven van Chaud Devant de herkenbare, stoere uitstraling. Het assortiment bestaat uit 4 kleuren: Irish Cream, Bourbon Gold, Barrel Brown en Moonshine Black.

Leer is ruig en sexy, no doubt about it. Maar is het wel duurzaam? De leren schorten en sloven van Chaud Devant in ieder geval wel! Deze kledinglijn bestaat voor 70% uit restanten rundleer die anders waren weggegooid. Door het snijafval van jassen, tassen en schoenen te persen en te coaten ontstaat het nieuwe materiaal. Door de uiteindelijke toevoeging van polyester creëren wij een stevige stof, die licht en soepel is. "
Voorbeelden van afgewerkte items te zien onder borduurwerk.


Nieuw in ons assortiment zijn de lederen riemen en portefeuilles.

Bij ons vindt U een zeer breed gamma van kwaliteitsleder broeksriemen. Onze specialiteit is de betere herenriem met daarnaast een beperkter gamma damesriemen. Wij brengen steeds een vernieuwend gamma waarbij prijs en kwaliteit belangrijk zijn. Wij bewijzen elke dag opnieuw dat een degelijke riem niet persé duur hoeft te zijn.